Dua të flas për Durimin dhe Dritën

You are here

  • 25-02-22 |

Dua të flas për Durimin dhe Dritën

‘’Dua të flas për Durimin dhe Dritën. Ata janë për ne dhe gjithë shkollën, burim frymëzimi’’. – shprehet Arjana, mësuesja ndihmëse e shkollës “...

Tungjatjeta.al

 
Arta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Klajdi
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Altin
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Irena
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni