Dhuna ndaj fëmijëve rrezikon të tashmen dhe të ardhmen e tyre

You are here

  • 25-02-22 |

Dhuna ndaj fëmijëve rrezikon të tashmen dhe të ardhmen e tyre

Dhuna ndaj fëmijëve rrezikon të tashmen dhe të ardhmen e tyre Rritja e numrit të rasteve të dhunës, të bëra publike përmes raportimeve të mediave...

Tungjatjeta.al

 
Leonora
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Sara
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Bruna
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Elvani
Librazhd

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni