Dashuria dhe përkushtimi janë shumë të rëndësishme për Gledisën

You are here

  • 25-02-22 |

Dashuria dhe përkushtimi janë shumë të rëndësishme për Gledisën

Dashuria dhe përkushtimi janë shumë të rëndësishme për Gledisën. Në moshën 3 vjeçare, u diagnostikua me autizëm dhe sindromën Down. Me përkushtimin e...

Tungjatjeta.al

 
Fjorida
Librazhd
Emiljano
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Elvani
Librazhd
Arjani
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Ana
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni