A mund të zgjidhen çështjet e fëmijëve pa pjesëmarrjen e tyre?

12/ 12/ 2018

Monitorimi i Axhendës Kombëtare të të Drejtave të fëmijëve ka qenë një ndër eksperiencat e mia më të bukura. Rrugëtimi i këtij procesi nisi disa kohë më parë, ku fëmijët nga disa qytete të Shqipërisë u mblodhën bashkë në Durrës në një organizimin të World Vision.

Më Shumë

“Kushtetuta” e të rinjve

1/ 02/ 2018

Unë quhem Erti. Jetoj në Tiranë, në zonën e Bregut të Lumit. U bëra pjesë e grupit të të rinjve të World Vison sepse në fillim mendova se të paktën do kaloja një kohë të bukur me miqtë e mi. Kur u futa në dhomë, ku po bëhej takimi, pashë një numër të konsiderueshëm të shokëve. Kjo gjë më pëlqeu! Por, jo!

Më Shumë

Të jetosh pa identitet...

8/ 11/ 2017
  • Autori: 
    Majlinda Karameta

E. ka lindur dhe është rritur në një familje shumë të varfër. Ndonëse prindërit janë munduar gjithmonë të punojnë për të siguruar të ardhura për familjen, për shkak të aftësive të kufizuara fizike nuk kanë mundur. E ëma ka qenë gjithmonë shtëpiake, ndërsa i ati, kujdeset për bagëtinë e bashkëfshatrëve si dhe 4 dhitë e veta. Të ardhuratë që siguron, nuk mjaftojnë as për bukën e gojës.

Më Shumë

Besa besë, fëmijën nuk do e le pa shkollë!

17/ 03/ 2017

Manjola nuk ka pasur mundësi ta dërgojë rregullisht djalin në shkollë. Herë herë është kushtëzuar nga pamundësia për ta veshur siç duhet, për t’i dhënë diçka me vete për ta ngrënë në shkollë e për t’i blerë mjetet e nevojshme shkollore.

Më Shumë

Pages

Tungjatjeta.al

 
Arjani
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Gabriela
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Alesia
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni