Grante

You are here

Të rinjtë për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri

Donatori: Bashkimi Evropian (BE) përmes Instrumentit Evropian për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut (EIDHR)

Data e Fillimit/Data e Perfundimit: 06/2018 - 09/2021

Partnerët: World Vision Albania (WVA) në partneritet me South East European Youth Network (SEEYN)

Riintegrimi i të kthyerve nga emigracioni dhe investimi për ta në Shqipëri – Programi REINVEST II

Donatori: Shoqëria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ)

Data e Fillimit/Data e Perfundimit: 11/2020 - 12/2021

Partnerët: World Vision Albania (WVA) në partneritet me Fondacionin “Fryma e Dashurisë - Diakonia Agapes (FSoLDA)

Përgjigje gjithëpërfshirëse ndaj COVID19 për fëmijët me aftësi të kufizuara dhe familjet e tyre në Shqipëri

Donatori: Bashkimi Evropian (BE) nëpermjet Instrumentit për asistencë para-anëtarësimit (IPA II)

Data e Fillimit/Data e Perfundimit: 11/2020 - 11/2021

Partnerët: Projekti zbatohet vetëm nga World Vision Albania

Rrugët e Zhvillimit të Karrierës: Përgatitja e të rinjve nga Shqipëria dhe Mali i Zi për mundësi karriere në sektorin e Turizmit

Donatori: Delegacioni i BE-së/ Ministria e Financave dhe Mirëqenies Sociale në Mal të Zi
Në kuadër të Programit IPA për Bashkëpunim Ndërkufitar Mali i Zi-Shqipëri 2014-2020.

Data e Fillimit/Data e Perfundimit: 12/2020 - 09/2022

Partnerët: World Vision Albania (WVA) në partneritet me Organizatën New Horizon, Institucionin Publik Shkolla e mesme e kombinuar “Vëllazërim Bashkim” Ulqin dhe shkollën “Hamdi Bushati” në Shkodër

Të rinjtë e Lezhës si Ambasadorë kyç që promovojnë qëndrueshëri dhe mirëqenie mendore

Donatori: Ambasada Britanike në Tiranë

Data e Fillimit/Data e Perfundimit: 1/2021 - 03/2021

Partnerët: Projekti zbatohet vetëm nga World Vision Albania

“Ndërtimi i reziliencës dhe aftësive për Reduktimin e Riskut ndaj Fatkeqësive (RRF) nëpërmjet angazhimit të shkollës dhe komunitetit”

Donatori: UNICEF Albania

Data e Fillimit/Data e Perfundimit: 04/2021 - 12/2021

Partnerët: Projekti zbatohet vetëm nga World Vision Albania

Tungjatjeta.al

 
Elvani, 8 vjeç
Librazhd

Diagnostikuar me autizëm. Me 400 lekë në muaj, do të bëhet e mundur të marrë shërbimet e nevojshme mjekësore!

Bruna, 7 vjeçe
Shqipëri

 Diagnostikuar me çrregullime të spektrit të autizmit.

Ardiani, 8 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Me 400 lekë në muaj do të mund të ndjekë një plan individual zhillimi, me ekip të specializuar!

Fjorida, 11 vjeçe
Librazhd

Vuan nga ischemia cerebrale e avancuar.
Me 400 lekë në muaj ajo do të mund fillojë të flasë më qartë.

Arta, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga paraliza cerebrale. Nuk mund të qëndrojë në këmbë për nje kohë të gjatë.

Arjani, 15 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi fëminor. Ka nevojë për shërbime logopodie.

Oligerta, 14 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Ajo nuk flet, nuk reagon ndaj asgjëje, nuk lëviz asnjë gjymtyrë.

Soni, 11 vjeç
Shqipëri

Sara, 6 vjeçe
Shqipëri

Sara vuan nga Paraliza Cerebrle
​Me 400 lekë në muaj ajo do të marrë fizioterapi dhe do të ndiejë më pak dhimbje trupi.

Irena, 10 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për trajtim të specializuar.

Altin, 3 vjeç
Shqipëri

Altini e takojmë në oborrin e shtëpisë… Në muajin Shkurt ai bën 3 vjeç… Ka një buzëqeshje të ëmbël dhe kur qesh sytë e tij të mëdhej i nd

Selma, 4 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
Me 400 leke në muaj ajo do të fillojë të lëvizë dhe të artikulojë fjalët e para.

 

Jasmina, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Sindroma Rett, një sëmundje e rrallë gjenetike që e bën të sëmurin të humbasë të folurën, oreksin, përdorimin e duarve dhe shumë

Juliani, 12 vjeç
Librazhd

Ai ka probleme me shikimin.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mund të shikoj më mirë".

Emiljano, 2 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Paraliza Cerebrale. Me 400 lekë në muaj, ai do të mund të ecë.

Marigleni, 9-vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për seanca logopedie.

Ana, 15 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Nuk mund te ecë dhe të flasë. Me 400 lekë në muaj do të marrë ndihmë te specializuar!

Emanueli, 4 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Sindroma WEST (Encefalopati Epileptogjene). Me 400 lekë në muaj, ai do të mësojë të qëndrojë ulur

Donaldi, 10 vjeç
Shqipëri

Alesia, 9 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

Leonora, 16 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Epilepsi e gjeneralizuar. Ka nevojë për seanca logopedie.

Klajdi, 11 vjeç
Shqipëri

I diagnostifikuar me Paralizë Cerebrale/Paraplegji.  Me 400 lekë në muaj do mund të marrë seanca fizioterapie për të përmirësuar lëvizjet

Gabriela, 15 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga çrregullimet e spektrit të autizmit.
“Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të mësoj gërmat e alfabetit".

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Jetë në plotësi për çdo fëmijë

Ne punojmë në mbi 

179

komunitete

8

zona të Shqipërisë
përmes programeve

19

Bashki
përmes programeve dhe projekteve

me mbi 60,000

fëmijë

Ne punojmë në

2

Komuna

22

Komunitete

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
    Kati 2, Tirana, Albania
  • Email: tirana@wvi.org
Kosovë
  • Rruga "Lorenc Antoni|, Nr.38, 10000 Prishtinë, Kosovë
  • Tel: +381 (0)38 221 812

Na Ndiqni