Gra të fuqizuara, fëmijë të fuqizuar

You are here

Studimi synon të mbështesë me të dhëna lidhjen mes fuqizimit të gruas dhe mirëqëniens së fëmijës. Të dhënat e këtij studimi japin pamjen vetëm për 8 zona të Shqipërisë dhe nuk janë ezauruese për të gjithë dimensionet e binomit nënë-fëmijë. Studimi shërben si bazë për ndërhyrje të mirëinformuara në këtë sektor.

Gjetjet kryesore të cilat i gjeni në linkun: https://www.wvi.org/publications/report/albania/empowered-women-empowered-children

Tungjatjeta.al

 
Irena
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Emiljano
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Elvani
Librazhd

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni