Ftesë për të shprehur interesin në: “Asistence për shpërndarje CASH”

You are here

Kërkesë për institucione financiare/ agjente financiare/shërbim postar të cilët do të bëjnë shpërndarjen e Cash-it për përfituesit e programeve të World Vision Albania.

Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri i ka dhënë drejtpërdrejt World Vision Albania një projekt 12-mujor: "Përgjigje gjithëpërfshirëse COVID- 19 për fëmijët me aftësi të kufizuara dhe familjet e tyre në Shqipëri". Projekti është hartuar si një ndërhyrje shumë-dimensionale për të mbështetur 700 fëmijë (3-18 vjeç) dhe 700 familjet e tyre në 14 bashki të vendit: Shkodër, Dibër, Bulqiza, Kurbin, Lezha, Kamza, Tiranë, Durrës, Berat, Elbasan, Librazhd, Përrenjas, Korçë dhe Maliq. Objektivi i Përgjithshëm: Mbështetja e Përfshirjes Sociale të fëmijëve me aftësi të kufizuara në kontekstin e Urgjencës COVID-19, përmes ndërtimit të qëndrueshmërisë sociale dhe ekonomike të familjeve.

Në përgjigje të këtij projekti dhe situatës pandemike, World Vision Albania (WVA) do të mbështesë përfitime duke përdorur shpërndarjen e parave, një modalitet alternativ i përdorur, për t'iu përgjigjur emergjencës së ndihmës emergjente dhe pandemisë.Kompanitë do të zgjidhen në përputhje me procedurat e paracaktuara World Vision Albania.

 

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin:

• Letër interesi

• QKR

• Vertetim qe ska detyrime tatimore

• Informacion mbi strukturën e bisnesit (plotesoni dokumentin 1 bashkangjitur)

• Pasqyrave financiare të audituara te dy viteteve te fundit

• Referenca nga klientët e mëparshëm ( preferohet 2 dhe me shume)

• Vertetim gjykate prokurori

• Ju lutem plotesoni Kodin e Sjelljes së Furnizuesit (dokumentin 2 bashkangjitur)

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të dergojne dokumentat dhe shprehjen e interesit, jo më vonë se 21 Prill 2021 me e-mail adresën vijuese:

 

Procurement_Albania@wvi.org

Ose me zarf të mbyllur në adresën:

Shprehje interesi-tendder WVA NO 105FY21

World Vision Albania

Rr. “Skënderbej”, Godina e Gurten, Kati i 2-të

Tiranë, Shqipëri

Tungjatjeta.al

 
Elvani, 8 vjeç
Librazhd

Diagnostikuar me autizëm. Me 400 lekë në muaj, do të bëhet e mundur të marrë shërbimet e nevojshme mjekësore!

Klajdi, 11 vjeç
Shqipëri

I diagnostifikuar me Paralizë Cerebrale/Paraplegji.  Me 400 lekë në muaj do mund të marrë seanca fizioterapie për të përmirësuar lëvizjet

Marigleni, 9-vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për seanca logopedie.

Alesia, 9 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

Gabriela, 15 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga çrregullimet e spektrit të autizmit.
“Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të mësoj gërmat e alfabetit".

Jasmina, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Sindroma Rett, një sëmundje e rrallë gjenetike që e bën të sëmurin të humbasë të folurën, oreksin, përdorimin e duarve dhe shumë

Emanueli, 4 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Sindroma WEST (Encefalopati Epileptogjene). Me 400 lekë në muaj, ai do të mësojë të qëndrojë ulur

Arta, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga paraliza cerebrale. Nuk mund të qëndrojë në këmbë për nje kohë të gjatë.

Ardiani, 8 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Me 400 lekë në muaj do të mund të ndjekë një plan individual zhillimi, me ekip të specializuar!

Donaldi, 10 vjeç
Shqipëri

Soni, 11 vjeç
Shqipëri

Juliani, 12 vjeç
Librazhd

Ai ka probleme me shikimin.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mund të shikoj më mirë".

Emiljano, 2 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Paraliza Cerebrale. Me 400 lekë në muaj, ai do të mund të ecë.

Arjani, 15 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi fëminor. Ka nevojë për shërbime logopodie.

Sara, 6 vjeçe
Shqipëri

Sara vuan nga Paraliza Cerebrle
​Me 400 lekë në muaj ajo do të marrë fizioterapi dhe do të ndiejë më pak dhimbje trupi.

Irena, 10 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për trajtim të specializuar.

Ana, 15 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Nuk mund te ecë dhe të flasë. Me 400 lekë në muaj do të marrë ndihmë te specializuar!

Altin, 3 vjeç
Shqipëri

Altini e takojmë në oborrin e shtëpisë… Në muajin Shkurt ai bën 3 vjeç… Ka një buzëqeshje të ëmbël dhe kur qesh sytë e tij të mëdhej i nd

Oligerta, 14 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Ajo nuk flet, nuk reagon ndaj asgjëje, nuk lëviz asnjë gjymtyrë.

Leonora, 16 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Epilepsi e gjeneralizuar. Ka nevojë për seanca logopedie.

Bruna, 7 vjeçe
Shqipëri

 Diagnostikuar me çrregullime të spektrit të autizmit.

Selma, 4 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
Me 400 leke në muaj ajo do të fillojë të lëvizë dhe të artikulojë fjalët e para.

 

Fjorida, 11 vjeçe
Librazhd

Vuan nga ischemia cerebrale e avancuar.
Me 400 lekë në muaj ajo do të mund fillojë të flasë më qartë.

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Jetë në plotësi për çdo fëmijë

Ne punojmë në mbi 

179

komunitete

8

zona të Shqipërisë
përmes programeve

19

Bashki
përmes programeve dhe projekteve

me mbi 60,000

fëmijë

Ne punojmë në

2

Komuna

22

Komunitete

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
    Kati 2, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org
Kosovë
  • Rruga "Lorenc Antoni|, Nr.38, 10000 Prishtinë, Kosovë
  • Tel: +381 (0)38 221 812

Na Ndiqni