Ftesë për parakualifikim-Tender/Produkte ushqimore dhe detergjentë

You are here

Ftesë për parakualifikim - Tender

Produkte ushqimore dhe detergjentë

Afati i aplikimit: 21 – 30 Qershor 2021

 

World Vision Albania po kërkon të preselektojë biznese (njësi shitje/supermarket) që operojnë në fushën e industrisë ushqimore dhe që tregtojnë produkte ushqimore dhe detergjentë në qytetet ku World Vision ushtron veprimtari dhe aktivitet.

 

Fokusi i shërbimit të kërkuar do të konsistojë në plotësimin e nevojave për artikuj ushqimorë dhe detergjentë sipas nevojave, në një afat 2-3 vjet, dhe përfshin përgatitjen dhe shpërndarjen e pakove ushqimore dhe higjienike për përfituesit e programeve si dhe furnizimin me artikuj të tjerë të konsumit ushqimor dhe detergjentë për nevoja të aktiviteteve të organizatës.

 

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin: 

 • Letër interesi 
 • QKR  
 • Vërtetim që ska detyrime tatimore  
 • Informacion mbi strukturën e biznesit (plotësoni dokumentin 1 bashkëngjitur)  
 • Pasqyrave financiare të audituara të dy viteve të fundit  
 • Referenca nga klientët e mëparshëm (preferohet 2 dhe më shumë)  
 • Vërtetim  gjykate prokurori  
 • Ju lutem plotësoni  Kodin e Sjelljes së Furnizuesit (dokumentin 2 bashkëngjitur)  
 • RFP me termat financiare sipas formës bashkëlidhur emailit 

 

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të dërgojnë dokumentat dhe shprehjen e interesit, jo më vonë se 30 qershor 2021 me e-mail adresën vijuese:  

Procurement_Albania@wvi.org 

me subjekt te emailit :  Shprehje interesi- Prekualifikim - Tender WVA NO123FY21  

Shënim: Të gjithë aplikimet që nuk vijnë në adresën e e-malit më sipër, nuk do të pranohen dhe do të fshihen. 

Ose me zarf te mbyllur me subjekt : Shprehje interesi- Prekualifikim - Tender WVA NO123FY21  

në adresën: 

World Vision Albania 

Rr. “Skenderbej”, Godina e Gurten, Kati i 2-të 

Tiranë, Shqipëri 

Tungjatjeta.al

 
Arta, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga paraliza cerebrale. Nuk mund të qëndrojë në këmbë për nje kohë të gjatë.

Jasmina, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Sindroma Rett, një sëmundje e rrallë gjenetike që e bën të sëmurin të humbasë të folurën, oreksin, përdorimin e duarve dhe shumë

Ardiani, 8 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Me 400 lekë në muaj do të mund të ndjekë një plan individual zhillimi, me ekip të specializuar!

Juliani, 12 vjeç
Librazhd

Ai ka probleme me shikimin.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mund të shikoj më mirë".

Bruna, 7 vjeçe
Shqipëri

 Diagnostikuar me çrregullime të spektrit të autizmit.

Soni, 11 vjeç
Shqipëri

Leonora, 16 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Epilepsi e gjeneralizuar. Ka nevojë për seanca logopedie.

Donaldi, 10 vjeç
Shqipëri

Emanueli, 4 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Sindroma WEST (Encefalopati Epileptogjene). Me 400 lekë në muaj, ai do të mësojë të qëndrojë ulur

Arjani, 15 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi fëminor. Ka nevojë për shërbime logopodie.

Sara, 6 vjeçe
Shqipëri

Sara vuan nga Paraliza Cerebrle
​Me 400 lekë në muaj ajo do të marrë fizioterapi dhe do të ndiejë më pak dhimbje trupi.

Elvani, 8 vjeç
Librazhd

Diagnostikuar me autizëm. Me 400 lekë në muaj, do të bëhet e mundur të marrë shërbimet e nevojshme mjekësore!

Alesia, 9 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

Klajdi, 11 vjeç
Shqipëri

I diagnostifikuar me Paralizë Cerebrale/Paraplegji.  Me 400 lekë në muaj do mund të marrë seanca fizioterapie për të përmirësuar lëvizjet

Ana, 15 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Nuk mund te ecë dhe të flasë. Me 400 lekë në muaj do të marrë ndihmë te specializuar!

Irena, 10 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për trajtim të specializuar.

Selma, 4 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
Me 400 leke në muaj ajo do të fillojë të lëvizë dhe të artikulojë fjalët e para.

 

Altin, 3 vjeç
Shqipëri

Altini e takojmë në oborrin e shtëpisë… Në muajin Shkurt ai bën 3 vjeç… Ka një buzëqeshje të ëmbël dhe kur qesh sytë e tij të mëdhej i nd

Fjorida, 11 vjeçe
Librazhd

Vuan nga ischemia cerebrale e avancuar.
Me 400 lekë në muaj ajo do të mund fillojë të flasë më qartë.

Gabriela, 15 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga çrregullimet e spektrit të autizmit.
“Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të mësoj gërmat e alfabetit".

Emiljano, 2 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Paraliza Cerebrale. Me 400 lekë në muaj, ai do të mund të ecë.

Marigleni, 9-vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për seanca logopedie.

Oligerta, 14 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Ajo nuk flet, nuk reagon ndaj asgjëje, nuk lëviz asnjë gjymtyrë.

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Jetë në plotësi për çdo fëmijë

Ne punojmë në mbi 

179

komunitete

8

zona të Shqipërisë
përmes programeve

19

Bashki
përmes programeve dhe projekteve

me mbi 60,000

fëmijë

Ne punojmë në

2

Komuna

22

Komunitete

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
  Kati 2, Tirana, Albania
 • Email: tirana@wvi.org
Kosovë
 • Rruga "Lorenc Antoni|, Nr.38, 10000 Prishtinë, Kosovë
 • Tel: +381 (0)38 221 812

Na Ndiqni