Ftesë për parakualifikim–Tender/Produkte elektronike, digjitale dhe teknologjike (IT).

You are here

Ftesë për parakualifikim - Tender

Produkte elektronike, digjitale dhe teknologjike (IT).  

Afati i aplikimit: 21 – 30 Qershor 2021

 

World Vision Albania po kërkon të preselektojë biznese që operojnë në fushën e industrisë elektronike dhe që tregtojnë produkte si:  

Laptop, Videoprojektor, Smartphone, Tableta, Printera dhe Skaner dhe të tjerë për nevojat e aktiviteteve të saj.

 

Fokusi i shërbimit të kërkuar do të konsistojë në plotësimin e nevojave për Produkte elektronike, digjitale dhe teknologjike (IT), në një afat 2-3 vjet.

 

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të paraqesin: 

 • Letër interesi 
 • QKR  
 • Vërtetim që ska detyrime tatimore  
 • Informacion mbi strukturën e biznesit (plotesoni dokumentin 1 bashkëngjitur)  
 • Pasqyrave financiare të audituara të dy viteteve të fundit  
 • Referenca nga klientët e mëparshëm ( preferohet 2 dhe më shumë)  
 • Vërtetim  gjykate prokurori  
 • Ju lutem plotësoni  Kodin e Sjelljes së Furnizuesit (dokumentin 2 bashkëngjitur)  
 • RFP me termat financiare sipas formës bashkëlidhur emailit    

 

Të gjitha kompanitë e interesuara duhet të dergojnë dokumentat dhe shprehjen e interesit, jo më vonë se 30 qershor 2021 me e-mail adresën vijuese:  

Procurement_Albania@wvi.org 

me subjekt të emailit :  Shprehje interesi- Prekualifikim - Tender WVA NO148FY21  

Shënim: Të gjithë aplikimet që nuk vijnë në adresen e e-malit më sipër, nuk do të pranohen dhe do të fshihen.  

Ose me zarf të mbyllur me subjekt : Shprehje interesi- Prekualifikim - Tender WVA NO148FY21  

në adresën: 

World Vision Albania 

Rr. “Skenderbej”, Godina e Gurten, Kati i 2-të 

Tiranë, Shqipëri 

Tungjatjeta.al

 
Irena, 10 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për trajtim të specializuar.

Elvani, 8 vjeç
Librazhd

Diagnostikuar me autizëm. Me 400 lekë në muaj, do të bëhet e mundur të marrë shërbimet e nevojshme mjekësore!

Ana, 15 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Nuk mund te ecë dhe të flasë. Me 400 lekë në muaj do të marrë ndihmë te specializuar!

Altin, 3 vjeç
Shqipëri

Altini e takojmë në oborrin e shtëpisë… Në muajin Shkurt ai bën 3 vjeç… Ka një buzëqeshje të ëmbël dhe kur qesh sytë e tij të mëdhej i nd

Marigleni, 9-vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për seanca logopedie.

Fjorida, 11 vjeçe
Librazhd

Vuan nga ischemia cerebrale e avancuar.
Me 400 lekë në muaj ajo do të mund fillojë të flasë më qartë.

Emiljano, 2 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Paraliza Cerebrale. Me 400 lekë në muaj, ai do të mund të ecë.

Jasmina, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Sindroma Rett, një sëmundje e rrallë gjenetike që e bën të sëmurin të humbasë të folurën, oreksin, përdorimin e duarve dhe shumë

Emanueli, 4 vjeç
Shqipëri

Vuan nga Sindroma WEST (Encefalopati Epileptogjene). Me 400 lekë në muaj, ai do të mësojë të qëndrojë ulur

Arta, 7 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga paraliza cerebrale. Nuk mund të qëndrojë në këmbë për nje kohë të gjatë.

Oligerta, 14 vjeçe
Shqipëri

Diagnostikuar me Paralizë Cerebrale. Ajo nuk flet, nuk reagon ndaj asgjëje, nuk lëviz asnjë gjymtyrë.

Donaldi, 10 vjeç
Shqipëri

Leonora, 16 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Epilepsi e gjeneralizuar. Ka nevojë për seanca logopedie.

Gabriela, 15 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga çrregullimet e spektrit të autizmit.
“Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të mësoj gërmat e alfabetit".

Selma, 4 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
Me 400 leke në muaj ajo do të fillojë të lëvizë dhe të artikulojë fjalët e para.

 

Ardiani, 8 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi. Me 400 lekë në muaj do të mund të ndjekë një plan individual zhillimi, me ekip të specializuar!

Soni, 11 vjeç
Shqipëri

Sara, 6 vjeçe
Shqipëri

Sara vuan nga Paraliza Cerebrle
​Me 400 lekë në muaj ajo do të marrë fizioterapi dhe do të ndiejë më pak dhimbje trupi.

Juliani, 12 vjeç
Librazhd

Ai ka probleme me shikimin.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mund të shikoj më mirë".

Klajdi, 11 vjeç
Shqipëri

I diagnostifikuar me Paralizë Cerebrale/Paraplegji.  Me 400 lekë në muaj do mund të marrë seanca fizioterapie për të përmirësuar lëvizjet

Alesia, 9 vjeçe
Shqipëri

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

Arjani, 15 vjeç
Shqipëri

Vuan nga autizmi fëminor. Ka nevojë për shërbime logopodie.

Bruna, 7 vjeçe
Shqipëri

 Diagnostikuar me çrregullime të spektrit të autizmit.

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Jetë në plotësi për çdo fëmijë

Ne punojmë në mbi 

220

komunitete

10

zona të Shqipërisë

25

Bashki

50,000

fëmijë janë pjesë e programit të Letërkëmbimit.

Ne punojmë në

4

Komuna

14

Komunitete

Na Kontaktoni

Shqipëri
 • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
  Kati 2, Tirana, Albania
 • Tel: +355 4 2419601
 • Email: tirana@wvi.org
Kosovë
 • Rruga "Lorenc Antoni|, Nr.38, 10000 Prishtinë, Kosovë
 • Tel: +381 (0)38 221 812

Na Ndiqni