Dita Ndërkombëtare e Gruas

You are here

Një rrëfim personal dhe motivues për çdo nënë, vajzë dhe grua i Terezinës nga Lezha. Në pak fjalë ajo thotë se vajzat duhet të mbështeten, të shkollohen dhe të kërkojnë te drejtat e tyre. 
 
Sipas saj martesa nuk  është zgjidhja për të ardhmen e një vajzë. Ndaj të gjithëduhet të ngremë zërin dhe t'i ofrojmë vajzave mundësi për shkollim dhe të ardhme më të të mirë.
 
Mos e humbisni mesazhin e Terezinës.

Tungjatjeta.al

 
Donaldi
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Soni
Shqipëri
Ana
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Sara
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Arta
Shqipëri
Gabriela
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Altin
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Leonora
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

empty

Na Ndiqni