Katalog dhuratash

You are here

Këpucë & atlete

Këpucët dhe atletet janë shumë të rëndësishme për fëmijët dhe të rinjtë në zonat rurale, veçanërisht për të kaluar stinën e ftohtë të dimrit. Me këtë dhuratë do të ndihmoni njërin prej tyre të qëndrojë ngrohtë në këtë sezon dimri.

2000 ALL Dhuro

Veshje sportive

Pandemia ka ndikuar mirëqënien e shëndetit mendor por edhe fizik të fëmijëve dhe adoleshentëve. World Vision do t'i angazhojë ata në programe dhe aktivitete sportive për të përmirësuar shëndetin mendor dhe fizik të tyre. Dhuroni një kostum sportiv për një fëmijë në nevojë, i cili përmban një palë tuta dhe bluzë.

2500 ALL Dhuro

Kuleta me mjete shkollore

Kuleta përmban mjete të ndryshme shkollore që do të ndihmojnë fëmijët dhe adoleshentët në nevojë të kryejnë detyrat mësimore, lapsa, vizore, ngjyra, gome, stilolaps etj

1500 ALL Dhuro

Lodra për fëmijë.

(Kjo dhuratë do të bëjë të lumtur një fëmijë në zonat rurale. Ajo do të përmbajë lodra sipas moshës dhe preferencës së fëmijëve të tilla si top, kukulla, loja formuese, shah etj)

1000 ALL Dhuro

Paketa ushqimore

Paketa ushqimore (1/3 e shqipëtarëve jetojne me më pak se 5$ në ditë. Paketa përmban ushqime bazike të tilla si miell, vaj, makarona, oriz, vezë, thjerrëza etj. Kjo paketë do të ndihmojë një familje me nevojat ushqimore për rreth 1 muaj.

5000 ALL Dhuro

Tungjatjeta.al

 
Sara
Shqipëri
Leonora
Shqipëri
Arta
Shqipëri
Soni
Shqipëri
Jasmina
Shqipëri
Bruna
Shqipëri
Elvani
Librazhd
Altin
Shqipëri
Emiljano
Shqipëri
Irena
Shqipëri
Donaldi
Shqipëri
Klajdi
Shqipëri
Emanueli
Shqipëri
Alesia
Shqipëri
Arjani
Shqipëri
Oligerta
Shqipëri
Selma
Shqipëri
Marigleni
Shqipëri
Ardiani
Shqipëri
Fjorida
Librazhd
Ana
Shqipëri
Juliani
Librazhd
Gabriela
Shqipëri

Twitter Feed

 

Facebook Feed

 

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Vëllezërit Manastirli”, Ndërtesa nr. 4,
    P.O.Box 1725, Tirana, Albania
  • Tel: +355 4 2419601
  • Email: worldvisionalbania@wvi.org

empty

Na Ndiqni