Contact

You are here

Send us a message

 

World Vision Albania.

 


Adresa Tiranë,
Zyra Kombëtare

Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten, Kati 2, Tirana, Albania
Email: tirana@wvi.org
Tel: +355 4 2419601

 
 


Telefon

+355 4 24 19 601

Kutia Postare

P.O.Box 1725 Tirana, Albania


Adresat e zyrave të World Vision Albania në Shqipëri:

Durrës
Rruga “Neki Libohova”, Ish URT, Durrës.

Librazhd
Sheshi “Gjorg Golemi”, Ish Hotel Turizmi, Ndërtesa 12, kati i dytë, Lagjia nr. 1, Librazhd.

Dibër:
Bulevardi “Elez Isufi", Selami Biznes Center, Kati 3, Peshkopi.

Shkodër:
Rruga “Edith Durham”, Shkodër

Lezhë:
Lagjia “Besëlidhja”, Lezhë

Korçë:
Bulevard "Shen Gjergji", Pedonale, Qendra Bazë, Kati i Dytë, Korçë

Kurbin:
Pallati Kulturës, kati 2, Laç


Adresa e zyrës së World Vision në Kosovë

Prishtinë
Rr. Lorenc Antoni, nr. 38
Tel.: 00383(0)38/221-812

 

Jetë në plotësi për çdo fëmijë

Ne punojmë në mbi 

179

komunitete

8

zona të Shqipërisë
përmes programeve

19

Bashki
përmes programeve dhe projekteve

me mbi 60,000

fëmijë

Ne punojmë në

2

Komuna

22

Komunitete

Na Kontaktoni

Shqipëri
  • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
    Kati 2, Tirana, Albania
  • Email: tirana@wvi.org
Kosovë
  • Rruga "Lorenc Antoni|, Nr.38, 10000 Prishtinë, Kosovë
  • Tel: +381 (0)38 221 812

Na Ndiqni