Thirrje për propozime

You are here

World Vision Albania në bashkëpunim me Shërbimin Kombëtar Rinor shpall thirrjen për projekte me fokus angazhimin e të rinjve në aktivitete me natyrë ekonomiko-sociale me qëllim përmirësimin e kushteve të jetesës dhe aktivizmit të fëmijëve dhe të rinjve në komunitetit ku ata jetojnë.

 

 

 

Facebook Feed

 

Tungjatjeta - Ti mund të ndryshosh një jetë!

Fjorida, 11 vjeçe
Librazhd

Vuan nga ischemia cerebrale e avancuar.
Me 400 lekë në muaj ajo do të mund fillojë të flasë më qartë.

Femiu, 10 vjeç
Librazhd

Me 400 lekë në muaj, muskujt e tij do të forcohen dhe do të mund të qëndrojë ulur.

Juliani, 12 vjeç
Librazhd

Ai ka probleme me shikimin.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mund të shikoj më mirë".

Alesia, 9 vjeçe
Librazhd

Vuan nga paraliza cerebrale.
"Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

Gabriela, 15 vjeçe
Librazhd

Vuan nga çrregullimet e spektrit të autizmit.
“Me 400 lekë në muaj, unë do të mundem të mësoj gërmat e alfabetit".

Jetë në plotësi për çdo fëmijë

Ne punojmë në mbi 

220

komunitete, në 

10

zona të Shqipërisë

 

Afërsisht

630,000

 

fëmijë përfituan nga ndryshimet e politikave të qeverisë apo zbatimi i tyre ne vitin 2015, për hartimin e të cilave ne kemi dhënë ndihmën tonë.


Në 2017-ën

1,260

fëmijë në programin e Mbrojtjes së Fëmijëve organizuan aktivitete

për 10,916

fëmijë, prindër dhe komunitete , duke sjellë ndryshim në vendet ku ata jetojnë.

Na Kontaktoni

  • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
    Kati 2, Tirana, Albania
  • Phone: +355 4 2419601
  • Email: tirana@wvi.org

Newsletter

Rregjistroni emailin tuaj për të marrë njoftimet tona.

Na Ndiqni